Oferim toate serviciile necesare pentru prezenta afacerii dumneavoastra online si nu numai: inregistrare domenii, hosting / gazduire site, creare site, reaslizare magazin online, creare logo, administrare si intretinere site, optimizare site / SEO, promovare site, campanii Google Ads, Facebook Ads, panouri publicitare outdoor.

Un site web reprezinta o modalitate de a prezenta servicii sau de a vinde produse. Site-ul este cartea de vizita a afacerii dumnevoastra, este imaginea companiei in mediul online, iar design-ul web arata profesionalismul si succesul companiei.
Pentru accesarea unui site, vizitatorii folosesc un nume asociat site-ului respectiv. Acest nume este cunoscut ca domeniu web sau nume de domeniu. Numele site-ului este foarte important, acesta poate fi folosit atat pentru website cat si pentru adrese de mail.
Pentru ca un site sa fie online si sa poata fi accesat de vizitatori, fisierele acestuia trebuie copiate pe un server web. Acesta este un calculator foarte puternic si cu o conexiune la internet speciala care trebuie sa fie online non stop si sa faca fata.
O reclama de tip video a produselor, serviciilor, firmei dumneavoastra, afisata pe un panou publicitar LED cu trafic intens atat pietonal cat si auto garanteaza succesul afacerii.
Scopul optimizarii web este ca site-ul dumneavoastra sa apara in primele rezultate ale unui motor de cautare, in functie de anumite cuvinte definitorii. Optimizarea site-ului este si va ramane cea mai eficienta forma de promovare.
Linkurile sponsorizate Google sunt anunturile care apar in primele pagini de cautare, deasupra rezultatelor naturale sau in partea de jos a paginilor si sunt insotite de eticheta “Anunt”.
Social media este in continua dezvoltare, iar Facebook este la momentul actual cea mai importanta retea de socializare, cu un numar tot mai mare de utilizatori activi si reprezinta mediul ideal pentru promovarea oricarei afaceri. Oferim servicii complete de promovare pe Facebook, care cuprind creare si configurare pagina personalizata cu adaugare de continut unic.
Logo sau sigla este un element grafic folosit pentru identificarea unei firme, a unui produs, a unei organizatii. Logo poate fi compus din una sau mai multe litere, un element grafic, o iconita, sau o mixtura a acestora.
Fie ca este vorba de o mapa de prezentare, o carte de vizita sau de o simpla reclama, materialele publicitare reprezinta un element principal in promovarea afacerii dumneavoastra.
Clipurile video de prezentare pentru companie, serviciu sau produs sunt unele din cele mai apreciate si eficiente metode de a atrage atentia vizitatorului si de a comunica cu acesta.