Va puteti face cunoscute produsele sau serviciile prin intermediul suporturilor media afisate pe PANOURILE PUBLICITARE din orasul in care va desfasurati afacerea si nu numai.

Imaginile afisate pe Panourile publicitare atrag atentia trecatorilor, fiind ideale pentru o prezentare video sau foto a afacerii dumneavoastra. Spoturile publicitare difuzate pe un Panou publicitar pot fi vizualizate de la o distanta considerabila si pe timp de noapte, datorita luminozitatii si dimensiunii panoului. Reclama afisata pe un panou publicitar situat in zona centrala, cu trafic pietonal si auto intens, va asigura mai multe vizualizari, asta insemnand mai multi clienti. Cu siguranta, o reclama video atrage atentia potentialilor clienti mai mult decat orice alta forma de publicitate.

Reclama afisata pe panou publicitar garanteaza succesul afacerii dumneavoastra!!!

Spoturile difuzate sunt impartite in calupuri publicitare cu o durata de maxim 3 minute. In componenta unui calup sunt spoturi cuprinse intre 10 si 20 de secunde. Pachetul recomandat este de spoturi a cate 10 secunde cu 480 aparitii pe zi, adica 14400 aparitii pe luna.

Va punem afisa spotul publicitar pe panouri aflate in cele mai circulate zone din: Bucuresti, Craiova, Cluj-Napoca, Brasov, Ploiesti, Constanta.

Doriti sa beneficiati de serviciile noastre de Publicitate outdoor? Suna-ti la numarul 0722 962 114 sau completati si trimiteti formularul de mai jos.

Nume (obligatoriu)

Adresa de Email (obligatoriu)

Numarul de telefon (obligatoriu)